Ana içeriğe atla

Kötülük

Kötülük insanın zihnindedir..
Çevresel tohumlar serpmek suretiyle, kalıcı hasara sebebiyet verebilir..
Gözlerini aç.
Gerçeğini, iyi huyunla süsle..
Bilincinin zehirlemesine izin verme, sorgula..

Yorumlar

  1. https://sacmalamakdabirsanattir.blogspot.com/

    baksana bi okusana bu blogu, beyza bizden o daa hihi, ikinizin kafasını benzetiyom daa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okunup onaylandı.. piki piki 😁
      Bir merak sardı hemen bakıyorum

      Sil
  2. Aman sorgulama, başına iş alırsın diye diye ne hallere düşülüyor bir bilinse keşke... Yukarıdaki deep arkadaşımın önerdiği siteye ben de göz attım. Kelimelerle dans ediyor o arkadaşımız da ama az yazıyor. Hatırlarsan sen de az yazıyordun bir zamanlar:)) Şimdi çok iyi, çıtayı yükseltiyorsun sürekli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toplumun onayladığı davranışları uygula ve bir klon ol kafasından sıyrılıp düşüncelerimizi yeşertmeliyiz direniyoruz 💪 hemen hemen her gün paylaşım yapmaya özen gösteriyorum artık evet doğrudur 😊 teşekkür ederim zirveyi bekliyorum 😌

      Sil
  3. Sürü psikolojisiyle sürüklenme saçma sapan yerlere ey insanoğlu/kızı;
    selam!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bu yorumun milyonlara ulaşır ve en azından üç beş kişi çağrına kulak verir. Hoş geldin

      Sil
  4. Allah herkesin kalbine ve beynine iyilik,güzellik versin ..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aramızda şehirler uzanıyor..

Gözlerime değen gözler yansımanla karşılaşıyor Gecenin karanlık tonlarında dahi binlerce sen büyüyor göz bebeklerimde. Güneşi delip, Ay'ı selamlıyorum  Silüetini taşıyorum gölge niyetine Rüzgarın eteklerinde sarsılan sazlıklar yoldaş oluyor Kucak açıyor hasretliğime. Ilık bedeninin kokusu salınıyor Ciğerlerime çekiyorum tek nefeste. Şehirler uzanıyor aramızda Kafesimizin kapıları açık Bir adımda çıkılamıyor içinden Adın dökülürken dilimden Duyuramamanın endişesiyle lal oluyorum yeniden..

Dünya Zürafalar Günü

Boş odalarda geziniyor gözlerim Yırtık duvar kağıtları, yarısında perde olmayan pencereler ve dokunsam devrilecek olan klozet.. Dairenin kapısından çıkıyor, binanın merdivenlerini son kez aşındırıyorum.. Tekrarlanmayacağını bildiğin, An'ı kaybettiğin ve anıları kayıt etsen dahi yinelenmeyen kahkahalar Dünya zürafalar günü'nde derin bir kedere bırakabilir yerini.. Bir şeylerin yeri, sürekli ve yüksek hızla, başka birşeylere bırakıyor yerini.. Pazar ve ertesi gibi..

Kek

Yazıyor, siliyordum. Tekrar en baştan başlayıp.. Olmadı.. Sil. Tekrardan.. Sağ tarafı yanmış, sol tarafı çiğ kalmış bir kalıp kek gibi güne başladım. Hep bir yarımyamalaklık söz konusu.. 180 derece ısıya dayanamayan plastik kap mıyım? Bu ne hal?